Post by ifsigtioguikue on Mar 4, 2022 18:43:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vainglory ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vainglory IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Vainglory 2022 version ▞▞▞
Opravte fkn que times omg. 20 minút na jeden zápas a potom jedna osoba odmietne, takže hrá ďalších 20 30 minút. Chýba mi tá hra v dávnych dobách pred rezou, ale v mnohých aspektoch to ide dole vodou. Aspoň opravte čas... Ffs
Hrám túto hru od jej prvého vydania a teraz sme uviazli s týmito všeobecnými názvami a nemôžeme sa prihlásiť do našich účtov, stratili sme všetok čas a peniaze vynaložené na túto hru, osobne som na túto hru minul veľa a Myslím, že tvorcovia nám ani neposkytnú nejaký druh refundácie, znechucuje ma to, je to úprimne smutné a naozaj FAKT sklamané.
Hrám márnu slávu už roky .. zapínať aj vypínať .. je pútavý, užívateľsky prívetivý a hranie s množstvom zábavy .. Ale mojím najväčším sklamaním je skin systém .. esencia, ktorú získate z bežných zápasov, je veľmi nízka. a požiadavka na získanie náčrtu navyše len znemožňuje získať vzhľad, ktorý sa vám páči. predchádzajúci systém získavania kariet vzhľadu a ich vytvárania mal zmysel pre progresiu.. teraz je to úplne založené na šťastí.. ak áno neplatiť za to, je to zlé.
Vainglory Стратегии ahsq
Odteraz je to najlepšia moba pre mobilné zariadenia. Ľahko prekoná všetky ostatné moba. Je o niečo ťažšia ako ostatné, nie je tak užívateľsky prívetivá, ale EMC robí pokroky v ovládaní bez toho, aby to bolo príliš jednoduché. Ak chcete na svojom telefóne moba, ktorá sa najviac podobá Dota alebo LoL, toto je ono. Pohyb, skillshoty, džungľa .. to všetko.
Celkovo sa mi hra páči, ale niečo ma znepokojuje, neviem, či som jediný, kto sa s týmto problémom stretáva. Tak som si chcel zaregistrovať svoj email, vyplním email a heslo a pozriem si podmienky (dobre, priznávam, len pár scrollov). A potom môžem dokonca stlačiť tlačidlo Zaregistrovať sa, ak je povolené, po jeho stlačení sa nič nestane, jednoducho sa už nedá stlačiť, kým proces nezopakujem. Opravte to, ak ide o chybu. Naozaj som si chcel zaregistrovať účet, veľmi by som ocenil, keby to bolo čo najskôr opravené. Tiež sa mi nepáči animácia, keď stlačím útok a potom trochu kráčam (tzv. kitting), ničí to strategický herný štýl. Ďakujem za vašu snahu.
tak sa pozri na toto, zmazali mi účet...sa používam túto aplikáciu od prvého dňa predtým, než dokonca mali 5 vs 5,Blitz, keď mali iba jeden herný režim, bol som s touto hrou tak dlho, že som platil hotovosťou peniaze za veľa tých skinov, Talent a tak ďalej a ty mi hovoríš, že mi vymažete účet?! takže žiadne ocenenie zákazníkov, najmä pre ľudí, ktorí za vás zaplatili peniaze, všetko, čo je odpad. Som tak naštvaný, že roky som s touto hrou. Budú ťa podvádzať a okradnúť ťa!
Pridajte si ma NICK= 4watafak
Unruly Heroes आर्केड गेम dhd
Super hra ale tá komunita je hrozná
Na mojom mobile grafika nic moc
Päť hviezdičiek, keď je hra úplne hrateľná s mojím starým účtom, dúfam, že sa to v najbližších dňoch vyrieši , hra sa chystala vypnúť servery, ale vývojári naozaj tvrdo pracujú, aby túto hru udržali pri živote, ja odporúčam, aby ste si túto hru zahrali o pár mesiacov, aby bola opäť úplne živá:') Apríl 2020
Bb vg toto už nie je hra pre smartfóny... Táto aktualizácia je rakovina pre moje zariadenie, som retardovaná, prečo som ju aktualizovala... Pomalšie reakcie, oneskorenia, nervy je pre mňa nehrateľná... Pred aktualizáciou to bolo dobré...
Upravujem svoju recenziu. Pôvodne som dal 5 hviezdičiek za úžasný zážitok. Ale táto skúsenosť je už preč. Toxická komunita, hrozné zápasy s afk tímovými kolegami a strata sezónnych questov zabili túto hru. Zápasy nie sú žiadnou výzvou alebo bitkou a v každom prípade budete zaostávať a budete nadávaní. Bolo to dobré, kým to trvalo. RIP Vainglory.
Táto hra bola najlepšia zo všetkých, keďže som nemohol hrať Dotu, našiel som toto. Utrácajte peniaze, čas a úsilie, aby ste získali tie úžasné vzhľady a všetko je preč. Ďakujem však za pekné spomienky. R.I.P odišiel, ale nezabudol
Vainglory Strategické urx
VainGlory je hra, v ktorej bolo vynaložené veľké úsilie na každý faktor. Každý hrdina sa cítil veľmi jedinečný a skutočne príjemný, najmä môj boi Taka. Je to prvá MOBA hra, ktorú som hral, s multiplatformovou hrateľnosťou, ktorá mi uľahčila hranie s priateľmi. Cítim sa zle, že teraz prežíva ťažké časy. Budem čakať, kým sa to vráti.
Bez jedineho seknutia ovladanie fakt super na tablety original no mohla byt kamera trochu vyssie aby som mal lepsiu prestavu o pohybe okolo seba
Skvelá hra. Pokračujte v aktualizácii, vývoji a zlepšovaní hry, aby bola ešte lepšia a lepšia. A pridajte viac hrdinov a predmetov. A vždy počúvajte kritikov, nápady, návrhy, názory a komentáre iných ľudí, pomôže vám to vykonať ďalšie úpravy, vylepšenia a vývoj v tejto hre a vyriešiť všetky problémy a problémy v tejto hre, aby ste mohli súťažiť. s ďalšími skvelými hrami.
Ahoj, som z Malajzie, chcem sa sťažovať na túto hru. Grafika v tejto hre je dobrá... ale nemôžem v tejto hre odohrať ani jeden zápas. Neviem, či je to server alebo niečo iné... opravte to čo najskôr.
Toto je jedna z najlepších mobas už roky a verte mi, hral som ich všetky. To znamená, že som veľmi sklamaný z predaja hier Rogue. Rogue sa špecializuje na mikro transakcie, z ktorých väčšina je na konci nízkej kvality. SEMC nehľadalo kvalitnú náhradu: jednoducho zobrali peniaze, ktoré mohli, a zdá sa, že táto hra ide z kopca
Bude tu riešená niekedy oprava? Po zapati hra padne... Skúšam to a stále nič.
Milujte túto hru. Hlboká MOBA s dobrou grafikou a vyhrať sa nevyplatí. Štyri hviezdičky spôsobujú, že aktualizácie sú z nejakého dôvodu obrovské a inštalácia aktualizácií trvá veky. A to bolo vonku po dlhú dobu, je neprijateľné, že je to vždy chybné a že používateľské rozhranie sa po každej aktualizácii neustále mení. Edit: 3v3 sa musí vrátiť v plnej kráse. Odstránenie príležitostných je pochopiteľné, pretože znižuje čas čakania, ale nedáva zmysel, že 3v3 sa považuje za nejaký mini režim, keď je to to, čo robí VG známym a jedinečným.
Žiadny problém!
Táto hra je legendou z dávnych čias. Hral som to s mojimi súrodencami a priateľmi a v určitom okamihu som nemohol pokračovať v hraní kvôli problémom v skutočnom svete. A teraz je smutné vidieť túto úžasnú hru mŕtvu. Dúfam, že sa to niekedy opäť zdvihne.
(január 2019): Ako dlhoročný príležitostný hráč MOBA na Macu a Xboxe MILUJEM ten pocit kvality. Užívam si hru proti robotom (už bez kooperácie?) Som príjemne prekvapený, že sa veci cítia zjednodušene, no nie sú utlmené z PC, Mac a konzolovej MOBA stratégie. Spôsob, akým sa schopnosti môžu navzájom synergizovať vo veľmi odlišných smeroch, je uspokojivý. Hra ma prinútila míňať peniaze (zatiaľ len 7 dolárov) tým, že mi vopred ukázala kvalitný a udržateľný zážitok.
Dobra hra hral som u kamosa ale ked to spustim tak vipisemi daco nwm help pls
Pecka moba hra stale pri nej zbehne rychlo cas
Túto hru som si veľmi obľúbil, ale z nejakého dôvodu musím odísť. 1. Samotná hra je veľmi dobrá, ale ovládanie v mobiloch nie je také presné ako joystick a keď používate zručnosti, niekedy to zdrží, aj keď mám dobrú sieť. 2. Niekedy to zaostáva, najmä tu na Filipínach. Oprava tohto problému bude veľkou pomocou. 3. Neviem, či som to len ja, alebo to tak naozaj je. Je to naozaj hrdé hrať na mobilných zariadeniach. Ak tento problém vyriešite, prehrám to znova. Prepáčte, zlý Ing.
Dôvod, prečo som ohodnotil 4 hviezdičkami, bol ten, že som hráč na joysticku a niekedy, keď sa snažím pohnúť joystickom uprostred hry počas dôležitého zápasu, otvorí sa tlačidlo info (tlačidlo otáznika) vedľa joysticku. Preto by som vás láskavo požiadal o opravu joysticku na jedno miesto alebo ešte lepšie presunutie informačného tlačidla niekam na obrazovku, kde je menej pravdepodobné, že naň omylom klepnete.
Konkurenčná a nie ľahká, ale zábavná, je smutné povedať, že je teraz mŕtva 😔 nič sa tomu nevyrovná ako telefón alebo mobilná hra, prineste späť to, čo ste začali, bez 5v5 navyše, len skutočný štýl márnej slávy 3v3 Zamiloval som sa do tejto hry a chýba mi jej hranie veľmi často sa zdá, že vg allstars sa ani nestane a toto všetko ma je smutné, chcem hrať, chýba mi alfa
Vyborna 3vs3 onlineofka
Keď som pred pár rokmi prvýkrát hral túto hru, bola to zábava. Zamiloval som sa do niektorých postáv a ich mechanizmov. Teraz môžem dokonca načítať hru bez toho, aby sa mi zatvorila. Dostanem sa do hlavnej ponuky a ani nie minútu sa reštartuje a potom sa zobrazí správa, že aplikácia sa stále zatvára. Nestojí to za môj čas, ak to pretrváva.
Bola to úžasná hra, grafika, hrateľnosť atď. Kým hru nepredali a všetko išlo dole vodou. Táto hra mi veľmi chýba. Chýba mi Blackfeather
Vainglory Strategi orv
Táto hra je do značnej miery vrcholom mobilných moba hier, zaviedli niekoľko zlých aktualizácií (Talents), ale celkovo, ak ignorujete režimy bitky, je to úplne úžasné. Vynikajúca grafika, plynulé hranie aj na dátach, prial by som si, aby aktualizácie nevyžadovali veľa miesta, ale naozaj vytvorili dobrú hru, ktorá sa mi páči.
Nehrateľné s množstvom oneskorení, ktoré dostávam. Žiadne iné hry na mobiloch alebo PC tak nezaostávajú. Áno, som na správnom serveri. Hľadáte pomoc s týmto problémom na svojich fórach (ktoré sú teraz zatvorené), zdá sa, že veľa ľudí malo rovnaký problém a namiesto toho, aby sa ho pokúsili vyriešiť, len obvinili hráčov a ich internetové pripojenie. Hrozná spoločnosť. Nedostanú odo mňa žiadne peniaze.
Už dlhšie mi nejde po aktualizácii prihlásení sa .. niekedy ani hra neotvorí..Xiaomi 9t pro
Milujem túto hru, ale zrúti sa pár minút po kole. Hrám sky kapitán vox, ak to pomôže. Po načítaní ma späť, mám pohľad z vtáčej perspektívy na CELÚ mapu. A potom sa to zrúti. Som potrestaný za to, že som „opustil hru“, aj keď to v skutočnosti nie je moja chyba.
Posledné 3 roky som hral márnu slávu a musím povedať, že dostať zápas sa stalo naozaj otravným a frustrujúcim! očakávaný čas nie je nikdy presný ako predtým, pri každom pokuse o hru strávim 5 minút a práve teraz som ju po dlhom čakaní zavrel, len aby som vám sem napísal svoju sťažnosť, dúfam, že tento problém čoskoro vyriešite.
Zlé veci na tejto hre: 1. Hrdinovia, s ktorými hráte, vôbec nepotrebujú stratégiu, mapy sa využívajú k šťastiu oboch tímov na začiatku hry, takže stredná a neskorá časť sú v podstate zbytočné. 2.Sólo fronta je toxická a je plná trollov a nekvalifikovaných hráčov, z ktorých väčšina pochádza od matcmakera, odporúčam hrať len s priateľmi, ak sa chcete zabaviť. 3. Niektorí hrdinovia (Yates, Skye, Grumpjaw) zabíjajú zábavu v zápasoch, Vainglory je predovšetkým o zábave. Ide o to hrať sa s priateľmi a spolupracovať, však? V nepriateľskom tíme bude ASPOŇ niekto, s kým sa hráči nebudú vôbec baviť. 4. Dohadzovač je ťažko zlomený. Niekedy sa stretnete so skúseným hráčom a začínajúcim hráčom, alebo každý vo vašom tíme je začiatočník vrátane vás. Zatiaľ čo druhý tím (nepriatelia) je plný vysoko profesionálnych hráčov, ktorí vedia ako protiblokovať atď. V čom spočíva nezrovnalosť s dohadzovačom? Dokonca som skúsil možnosť "Vylepšiť svojho dohadzovača" a stále to nemá vplyv na zápas VÔBEC. Jednu hviezdičku som dal kvôli trollom v mojom tíme. Napriek tomu stále dostávam troleje? 5. Ak chcete znervózniť hrdinu, je to v poriadku.Ale nenerfujte tohto hrdinu, kým ho môžete v podstate odstrániť, pretože on/on/oni neaplikujú žiadny druh prílivu, poškodenia alebo kontroly davu alebo sú v podstate zbytočné. Skúšal som Kestrel WP a CP a v súbojoch a celkovom ovládaní jazdných pruhov je stále veľmi zbytočná. Ak by bola odstránená z tejto hry, nezmenilo by sa to vôbec. 6. Táto hra trvá príliš dlho na dosiahnutie akéhokoľvek druhu ľadu, ak máte možnosť hrať. Systém Battle Pass je zlý, je proste zlý. Dobré veci na tejto hre: 1. Grafika je úžasná, odlišuje sa od iných moba hier. 2. Kože niektorých hrdinov vyzerajú veľmi dobre. (Redemption Ardan, Netherknight Reza, Lance and Ride alebo Die Skye and Fly alebo Die Baron sú niektoré príklady.) 3. Táto hra je návyková a určitým spôsobom vás motivuje kúpiť si niektoré z ich skinov alebo hrdinov, čo je dobrá vec. 4. Som rád, že implementovali ovládanie joystickom, Vainglory si získal veľkú pozornosť od ľudí ako ja, veľa ľudí zvyčajne hrá Mobile Legends alebo AoV alebo atď. Ovládanie joystickom má nedostatky, ale je lepšie ho použiť, ak máte skúsenosti s tým. Celkovo je táto hra 6/10. Hral by som znova, len musíte opraviť niektoré veci, ktoré výrazne ovplyvňujú zábavnú atmosféru hry.
Milujem túto hru. Má skvelú grafiku, hrateľnosť, hrdinov atď. ALE ako vždy bol plný chýb. Hra sa oplatí vysporiadať s chybami. Ale od poslednej aktualizácie sa niektorí moji priatelia nezobrazia ako online (keď sú online), čo nám neumožňuje hrať spolu, a to zabíja celý zmysel hry pre viacerých hráčov. Skúšali sme všeličo, dokonca aj spriatelenie a opätovné pridávanie si a bolo to ešte horšie, lebo teraz si už ani nemôžeme pridať (lol?). Opravte to a 5 hviezdičiek
Vainglory Strategie skxq
Ďakujem, že si mi dal vedieť! Milujte túto hru! Neviem, čo sa stalo s touto poslednou aktualizáciou, ale musel som hru odstrániť z telefónu a potom si ju znova stiahnuť. Teraz to hovorí, že sa nemôže pripojiť k vašim serverom. Podarilo sa mi dostať späť, ale teraz nevidím, kedy sú moji priatelia zapnuté a oni ma nevidia zapnuté. Vyskúšali ste pri pripojení k sieti Wi-Fi a na mobilných dátach.
Stiahol som si ho, keď prvýkrát vyšiel, a absolútne som ho miloval! Nedávno som však musel zmeniť zariadenie a vyskytla sa chyba „nemôžem sa prihlásiť do služby Google Play“, ktorá vždy zamrzne moju hru a nedovolí mi prihlásiť sa a hru nemôžem hrať vôbec. Prosím, opravte to čoskoro, chýba mi to hrať! Edit: Momentálne môžem hrať, ale iba ako hosť. Nemôžem sa žiadnym spôsobom prihlásiť do svojho starého účtu. Je to ako mobilná verzia LoL. Túto hru hrám odjakživa. Dôvod, prečo som mu nedal 5 hviezdičiek, je kvôli novým aktualizáciám. Stará verzia sa mi páčila viac, ale to je môj osobný názor. Predtým to bolo oveľa jednoduchšie a bolo tam menej postáv a vecí na nákup. To sa mi páčilo viac. Bola to skôr hra na budovanie zručností namiesto typu „hraj veľa, získaj herné peniaze, míňaj skutočné peniaze“. Na túto hru som mal veľa dobrých spomienok. Keby som len mohol vrátiť staré dobré časy 😞
Čo do pekla. Čo si to urobil! Táto hra bola veľmi dobrá. Moji priatelia a ja to hráme takmer každý deň, ale teraz sme skončili. Kamera sa ani nepohne spolu s postavou a stále sa trasie a nie je hladká. Nie je v strede. Od aktualizácie Kensei sme pocítili drastickú zmenu. Nie je to pohodlné, ako to bolo pri aktualizácii 1.0 až 2.9 dňa (skutočne zlatá éra). Chceli sme len 3v3, ale keď sa stalo 5v5, bolo to priemerné. Humbuk tam bol, ale spôsob, akým bol doručený, bol nevýrazný.
Hram lolko aj dotu 😊 super hra na mobil 😂❤
Nick tomas12344 ak mate guilda sk cz tak ma pozvite :-)