Post by ifsigtioguikue on Mar 4, 2022 18:36:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alpha Guns 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alpha Guns 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi glitch points ▞▞▞
▞▞▞ Alpha Guns 2 2022 version ▞▞▞
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Симулятори rcht
Dobre aplikacijevh j
Ova aplikacija je vrlo lijepa igra jedna od najboljih igara u kojima sam najviše uživao
U redu je, ali trebaju učiniti likove vidljivijima, malima.
Bolji od prvog. Ali preuzimanje svake razine je tako neugodno. Nemam uvijek podatke.
Cus Hsk Fi
Apsolutno mrzim ovu stvar "izrađene ideje", molim vas ako želite novac, a zatim dajte aplikaciju koja se sama isplatila na playstoreu i zašto promijenite ime alfa oružja zašto? Ova aktivnost uništava vašu kompaniju za igranje igrica, radite naporan posao i napravite vrlo dobre igre i onda prodajte ih kao plaćenu aplikaciju na playstoreu. Jako sam nezadovoljan vašim predstavljenim idejama. Ispravite se i dođite kao velika tvrtka poput gamelofta i nekih drugih. Molim vas. Puno vas volim nakon alfa oružja, ali ovaj put ne kao što radite veliki pogreška.
Dobro. igra
Samo postaje teško i nemoguće igrati sa svakom razinom osim ako niste spremni potrošiti do 60 dolara na oružje prije početka svake razine
Glupi dodaci posvuda
Jako je zabavno, ako volite old school side scrollere
Stvarno volim ovu igru,, 5 zvjezdica,, i spreman sam je kupiti, ali postoji mnogo oglasa,,, jer sve su reklame,,,, dakle 1 zvjezdica i deinstalirajte.
Alpha Guns 2 Ação rgz
Postoji problem u zadnjoj misiji faze 2 gdje je vaša lebdeća ploča jednostavno nestala kada se pojavi bilo koji oglas ili ponuda oružja. Molim vas pogledajte ovo
Previše nasilja
Dobra grafika👍...kontrole dopinga👍... Ono što mogu reći je da je sve droga🔥🔥🔥🔥
Dobra igra, ali nova razina ažuriranja je jako loša
Dobra igra, dala bi joj više zvjezdica da nije bilo činjenice da ne možete nadograditi svoje oružje. Izgradnja jednog traje zauvijek. I to je jedna od onih igara koje morate platiti da biste pobijedili.
Zatražene offline igre imaju ovu dobru igru, ali morate biti online za neke od njih
Alpha Guns 2 Action tav
Dobar je za prolaz vremena
Dobra igra, ali zvukovi nestaju...
Ova igra je super i super, ali ako je igramo offline onda je ova igra super super, zato ovu igru ocjenjujem s 4 zvjezdice ili nema drugog problema.
Ova igra je dobra, ali recite podatke o naplati
Alpha Guns 2 অ্যাকশন tic
kunal kumar i kishan kumar
Najgora igra ikad da je toliko glupa da su prve tri razine offline, a druga nisu i kada želimo igrati one razine koje su online tako da se ne učitava samo kretanje u krugovima zauvijek
Zainteresirana igra i prava grafika
Ja samo kažem da je dobro, a ne najbolje
Sjajna igra osim skupih oružja, ali super igra
Fenomenalna igra. Oglasi su također pametno upravljani.
Kažem da šef razine 6-5 ima grešku u ruci pa pokušavam pogoditi, ali ne radi pa poboljšajte razinu 6-5 da bi aplikacija radila glatko.
U načinu preživljavanja. Puška se ne mijenja u spasiteljskom valu. Kupio sam sve puške n wen i opremio laserske puške za igranje spasitelja, dolazi automatski sa strojnicama. Možete li to riješiti???
Igra je puno bolja od PUBG-a, ali ima puno bugova koji utječu na iskustvo igranja. Molimo poboljšajte je
Alpha Guns 2 Action fzs
nakon ažuriranja traži plaćanje, ne mogu igrati bez plaćanja. mislio sam da je besplatna igra, što sad? potrebna povratna informacija
Dobar ali crtani nahi hota to bahut majha ataa
Nije tako loše
Igra je odlična.. ali jedina i glavna stvar je problem sa zvukom.. često gubi zvuk kada se pojavi nova razina i to iritira i rastužuje.. bez zvučnih efekata igra nije toliko ugodna.. popravite i pokušajte igru učiniti potpuno izvanmrežnom. Također malo povećajte veličinu lika i igra je onda rock!To je vrlo jednostavna igra i stvari, ali je stvarno frustrirajuće kada promijenim oružje, zračni napad se pokreće i kada se borim protiv šefa, čini se da mi pištolj ne puca, mislio sam da je to greška koja će uskoro biti ispravljena pa sam odlučio deinstalirati i ponovno instalirati, ali nikad nije upalilo, molim vas pokušajte vidjeti što se događa s mojim igranjem👍
Jako jako loše svira u mojoj sobi i ne mislim toliko za mene da su oči i uši lažni ljudi u ovom slučaju bio sam u iiiiiiii CNN-u jsczvbz. Pang Gabi želiš biti s tobom za neko vrijeme da to konačno dobiješ ja ili nemam pojma koliko imam godina dva tjedna moje cure do posta 🏢 idi dva tjedna moraš na TV emisiju s vremena na vrijeme ode u krevet i ri kako piletina izrazi kako si bio budan od Yu-jdie FFS zgvzjzbzjzv k lava cake a ja nikad više ujutro i ne razmišljam toliko
Ne volim offline igre. To je ionako malo mreže nego ne igrajte ovu igru. Zato mislim da ne instalirate ovu igru.
Malo sam iznerviran jer moram staviti svoje podatke prije nego što mogu prijeći na sljedeću razinu
Igra je bila nevjerojatna vjerujte mi. puno oružja neprijatelja i cool stvari. ali kada sam htio nadograditi svoj pištolj, ne mogu mi reći kako to učiniti.