Post by ifsigtioguikue on Mar 4, 2022 18:21:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plants vs Zombies™ 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plants vs Zombies™ 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ точки генератора чіт-коду ▞▞▞
▞▞▞ Plants vs Zombies™ 2 2022 version ▞▞▞
Будласка уберіть рекламу бо доставляла та щоб отримати вільні рослини бу в цю гру грають не тільки доросі а й діти а вони не можуть купити собі ці рослини
Бажаю, щоб у грі було складніше, щоб зробити її більш складною, але водночас веселою.
World of Tanks Blitz Strategy huqt
Мені подобається грати в цю гру BUTTTT......Через деякий час...вона почала відставати щоразу, коли я граю в гру місії або гру на арені...будь ласка, виправте цю проблему😢😢
Моя дитина підібрала її та зіграла в неї, перш ніж я встиг отримати шанс, тому я хотів спробувати скинути гру. ні, не можна цього зробити. Потім я помітив, що є сповіщення. Я спробував вимкнути їх у налаштуваннях, і натомість гра просто вилітає. 0/10, і я ще навіть не мав можливості зіграти в ot. Оновлення. Все ще не грав у нього, але все ще намагаюся зрозуміти, як його скинути. Але мікротранзакції? Оголошення? Так, я не в цьому. Я вважаю за краще просто купити гру двічі і отримати повний досвід, як я зробив з PvZ1
А гра на мою думку класна
Дуже хороша гра. Я нарешті отримав свої гроші після однієї невдалої транзакції. Я дуже люблю цю гру, граю в неї і донині.
Після останнього оновлення гра не запускається!
Plants vs Zombies™ 2 Ajanviete bfsz
ОЦЕ ТАК! Ця гра настільки хороша, що вона дійсно дуже хороша, їй потрібно так багато стратегії, якщо ви гравець, у якого немає стратегії, ви програєте. Тож... готуйся до бою. Не дозволяйте зомбі потрапити до вашого будинку, інакше ви програєте
Гра крута, але дуже лагає, якщо викидає з гри, і дуже багато пам'яті займає 514! Зробіть так щоб було 150 мб /-. Ставлю 3
Первая получше графон уже не тот
гра не запускається після 5 заходу
Гарна гра, але зменшіть кількість реклами. Я знаю, що реклама – це спосіб заробити гроші, але реклама на кожному рівні занадто багато
Чому гра pay2win повинна включати додавання? Видаліть додавання, і все буде добре.
Уровни складні
Ця гра хороша, але не має ключів, навіть якщо я пройду рівень 6 3 рази, я не даю мені, тому, будь ласка, виправте це, я поставлю лише п’ять зірок, якщо ви. Виправлено це ty
Demm ЗАБАГАТО оголошень. Якщо просто реклама, то я не проти, але той факт, що їх неможливо пропустити, робить цю гру нестерпною. Намагався ввімкнути, але просто не виносив рекламу, яку неможливо пропустити. Видалення 👎
Зависання "бесконечних" рівнів у печері морозу. До останнього оновлення можна було вбити невидимі за екраном зомбіків у льдинках за допомогою «экстра фуд» і 2 драконів на останній лінії. В останній версії гри це неможливо. Завіс має намір на 18-му рівні. Сейв & ексит і перезагрузка не допомагає
Ігра супер тільки постійно вибиває рекламу і телефон Дуріє клинить і включається Зробіть щось а так 4 послє Ісправлення буде 5
Plants vs Zombies™ 2 ง่ายๆ iozr
Не можу скачати, виправте будь-ласка.
Крута гра замбі 2 крута
Добре, візуально та аудіо дуже покращено
Після оновлення m не може грати на рівнях області. Він автоматично перестав працювати. Втратив свої рукавиці і навіть втратив свої очки. З цим я не можу отримати очки, і мій рахунок знижується
Я дойшов до 7 світу я знову заходять в гру і в мене нічого немає.
Plants vs Zombies™ 2 Казуальные wyn
Після оновлення не завантажувало
Во долбоящери оновитть гру 600 мегабайт
Гра продовжує зависати! Кожного разу, коли я граю в Penny's Pursuit з Dr. Zomboss, він завжди закривається майже після закінчення часу (наприклад, 30 секунд залишилося), тому я програю з усіх трьох спроб!
Plants vs Zombies™ 2 Jednoduché hry koaz
Реклама між ними дуже дратує.
Він завжди виходить з ладу, коли я граю на арені. Рукавиці не безкоштовні.
Я люблю pvz2, але на моєму екрані постійно з’являється реклама
PVZ2 скали!!!!! .. але не знаю, чому останнім часом виникло багато проблем відразу після оновлення. 1. Я не отримую винагороди за щоденний вхід, хоча я їх вимагаю. 2. Екран блимає з певними діалоговими вікнами, як-от гра призупинена або отримана винагорода навіть під час гри. 3. І це найбільше дратує - гра зупиняється під час гри на арені, але найгірше те, що рукавиці витрачаються даремно, а очки не нараховуються. Зазвичай це відбувається в кінці 5 10 секунд гри, коли я виграю матч. Це так несправедливо
Забагато реклами. Після одного рівня він ЗАВЖДИ показує 30-секундну (або більше!) рекламу, і це мене дуже розлютило. Після оновлення програма не працює. Я спробував кілька способів виправити це, але ні, я видаляю. Дуже незручно.
Чи можете ви додати кімнату нескінченності з шару завершеної гри
Гра дуже крута но є мінуси но гра для мене дуже круто багато рослин і вони з'являються з часом чи місяцями РІКОМІНДУЮ ВСІМ!!
уравні складні дорого все
Так собі
Хороша гра, але постійна реклама і шалені ціни досить дратують.
Красочна але стратегії вже нема . З зомбі перебор
Довірте EA зруйнувати гру, заповнивши її рекламою та купою речей, за які можна заплатити.
Зробити так, щоб доповнити загрузок небуло