(Android/iOS) Kitchen story: Food Fever – Cooking Games apgaulės kodo trikdžių žetonai
Mar 4, 2022 18:14:53 GMT
Post by ifsigtioguikue on Mar 4, 2022 18:14:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodo trikdžių žetonai ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Labai paprastas žaidimas, jam reikia naujų atnaujinimų
Įdomu Tai gera žaidimo pradžia, grafika yra paprasta, palyginti su kitais tokiais žaidimais, kuriuos žaidžiu. Tai labai lėtai juda. Labai greitai prasideda žaidimas, kuriame prašoma pinigų už daiktus. Dauguma žaidimų leidžia jums pasisemti tolimesnio žingsnio prieš tai, kai tai daroma finansiškai. Taigi aš esu 2 lygyje ir jau prašo pinigų, kad viskas būtų lengviau. Turėtų būti kitų galimybių užsidirbti reikalingų dalykų.
Tai įdomu, bet jūs šykštaujate su laiku, bent jau pridėkite laiko, kai žaidimas tampa sunkus
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Fritidsspill zru
Sutvarkykit 4dalį nes man rodo jau pora savaičių "soming soon" (( !!!!!!
Man patinka šis žaidimas, jis yra geras, bet jums reikia daug laiko, kad gautumėte energijos. Aš turiu galvoje 4 valandas, kaip tikrai, aš negaliu pagal jo gaminimo žaidimą, vaikinai, dėl šios priežasties aš skiriu šiam žaidimui 3 žvaigždutes. Tačiau šis žaidimas yra tikrai gražus.
Man nepatinka žaidimas, nes žaidimas stringa kiekviename iššūkie
Kitchen Story yra gražus ir malonus žaidimas. Man patinka, kad tai yra siužetas. Aš neturiu problemu. Geriausias maisto gaminimas, kurį kada nors grojau☺️
Skelbimai prieš žaidimą net įkeliami, skelbimai VISUR! Siaubingas žaidimas! Net negaiškite savo laiko!💪
Man maisto atsargos laikosi per ilgai, o 50 maisto atsargų nepakanka, virtuvės įranga ir maisto atnaujinimas yra per brangūs
Man patinka, galiu žaisti valandų valandas ir nepavargti, myliu įrangą ir klientus, bet aš labiau myliu konkurentus, kuriuos taip smagu nugalėti
Kwento sa Kusina : Laro ng Pagluluto Casual kxn
Tai pats blogiausias žaidimas. Kaip ir rimtai atsargas, gauname po 4 val. Laukiame kaip velniškai 4 valandas ir galime gauti tik 50 atsargų tik 50 atsargų.
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Jocuri obișnuite cyf
Puikus žaidimas, bet negaliu tęsti po 5 lygio, vis sakoma, kad perku viską
Trūksta atsargų ir turime palaukti 3 valandas, kad ją gautume. Net jei patiekalą duotume tinkamu laiku, 100 procentų įvertinimas nebuvo suteiktas. Dėl to galiu žaisti Christi 10 lygį. Kita nei tai visa kita yra gerai.Tikiuosi, kad įveiksite šią problemą.
Labai linksma ir nuostabu, tačiau pasiekus 4 lygį reikia įsigyti papildomų duomenų.
Labai priklausomybę sukeliantis ir gražus žaidimas, bet reikia laukti 4 valandas, kol gyvenimas pasipildys, kad tiesiog beprotiška😟 Norėjau jį įvertinti 5*, bet eish
Prašau visada duokite monetų ir deimantų kas 24 valandas. Taip bus smagiau nei dabar
Per daug skelbimų ir tai taip erzina!
Žaidimas yra įdomus, o iššūkis nėra per sunkus. Užtrunka šiek tiek laiko sukurti monetas naujinimams.
Žaidimas su reklama. Kai nelieka pinigų, sakoma pažiūrėti reklamą ir tada žaisti
Aš jau 3 kartus nusipirkau deimantą, kad padidinčiau prietaisų greitį, nepagerėjo ir prietaisų atnaujinimas užtrunka amžinai, nes nesuteiki pakankamai daug monetų, kuriuos turėjau žaisti prieš 15 žaidimų ir 4 skelbimus. galėjo nusipirkti bet ką. Atrodo perteklinis, ar ne? Padidinsiu jį iki 4⭐, jei sutvarkysite, galbūt iki 5.
kai jis pasiekė 5 lygį, vėl neveikia
Man patinka šis žaidimas. Tai nuostabu, bet nekenčiu trijų valandų laukimo savo reikmenų, bet šis žaidimas yra nuostabus. Rekomenduoju atsisiųsti žaidimą dabar. (Tu gamini maistą ir linksminiesi) Man patinka šis žaidimas yoh. Jūs konkuruojate su vadovais ir aptarnaujate klientus, todėl tai verta, todėl rekomenduočiau atimti dvi valandas ir skirti vieną valandą laukti prekių. Ačiū.
Man patinka gaminti maistą, šis žaidimas yra labai gražus, kai baigiasi atsargos, tai užtrunka 3 valandas, kad gautume 50 reikmenų, su juo galime žaisti tik 5 lygius, bet man patinka ši žaidimo virtuvės istorija!
Šis žaidimas yra labai geras, bet maistas baigiasi labai greitai ir jūs turite palaukti, bet aš duodu jums keturias žvaigždutes👍
Pats žaidimas yra labai geras, tačiau reklamos yra negailestingos ir tai visiškai jį sugadina.
Siaubinga, kai ateina laikas persikelti į naują vietą, pradeda sakyti „reikia duomenų ryšio“. Tiesiog blogai.
Nors aš pasiekiau tik 7 lygius, man patinka šis žaidimas. Tai smagu ir sudėtinga, ir turi mielą istoriją. 2019-11-24 atnaujinimas: aplenkiau 3 konkurentų „šefus“, o dabar kiekvieną kartą, kai atidarau žaidimą, jis turi įdiegti naujinimus. Aš dar niekada nesugebėjau užbaigti šių „atnaujinimų“, nes laukti daugiau nei 3–5 minutes atnaujinimo be pažangos yra neprotinga. Jei būsenos juostoje būtų rodoma kokia nors pažanga, laukčiau, bet ji rodo 0 %, kad ir kiek užtruktų, kad mane suerzintų.
Man patinka šis žaidimas, bet negaliu jo žaisti, nes jis nežaidžia 😭
Šis žaidimas tinka vaikams, kuriuos mėgstu gaminti
Šiuo metu nesu laimingas stovyklautojas, turėjau problemų su šia programa, todėl turėjau ją ištrinti ir iš naujo atsisiųsti, kai tai dariau, praradau daugiau nei 250 000 USD, 619 brangakmenių, papildomų 100 bakalėjos maišelių ir sutrumpėjo dvi valandos. laikas papildyti iš savo kišenės įsigytus bakalėjos produktus. išsiunčiau el. laišką ir paklausiau, kaip galėčiau susigrąžinti pinigus arba gauti visus daiktus, kuriuos pamečiau, atstačiau ir iš nieko negavau
Šioje programoje yra visiškai per daug skelbimų, todėl žaidžiant žaidimas tampa smagus
Virėjas yra būdas lėtai galvoti apie žaidimo pašalinimą
Pamečiau visus brangakmenius ir pinigus Ir negaliu įjungti kelių žaidėjų režimo. Tai erzina
Aš nusipirkau brangakmenių paketą ir niekada negavau savo gaminio. Man patinka šis žaidimas, kol atrodė, kad jie mane apgavo. Klientų aptarnavimas neatsakys ir negavau pinigų atgal smfh. Nenaudokite savo banko kortelės smh
Viskas gerai. Bet gali būti geriau. Yra per daug skelbimų. Ir žaidimas turėtų būti sunkesnis.
Crown of the Empire 2 Strategia cjsj
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Nezahtjevne igre knwv
Šie žaidimai yra geri, tačiau šis greitis yra labai lėtas
šventoji moly!!! Šiame žaidime yra tiek daug skelbimų, kad net negalite tinkamai žaisti! reklama patinka kas 4 sekundes rimtai?! jį pašalinus! vaikinai saugokitės....
Aš sumokėjau tam tikrą pinigų sumą, kad uždirbčiau daugiau brangakmenių, ji buvo pridėta tgen vėliau pašalinta. pls kas atsitiko?
Šis žaidimas yra labai gražus ir šiek tiek nuobodus. Patinka šis žaidimas dėl klientų 😂😀😀😁🤣
Aš žaidžiau šį žaidimą įjungdamas ir išjungęs, jis prasideda tikrai SMAGIAI, TAČIAU PO TIEK LYGIŲ, JEI NEREIKITE KAS PADĖTI, KAD PADĖTITE Į KITĄ LYGĮ, TURITE NUSTOTI ŽAIDIMĄ, NES NĖRA PINIGŲ, NĖRA PAGALBOS IR AŠ NEPAŽINAU DAUG ŽMONIŲ, TODĖL TAI IŠMESI MANE IŠ ŽAIDIMO, PADĖKITE AČIŪ
Šis žaidimas yra nuostabus. Man patinka šis žaidimas. Šiame žaidime mes gaminame įvairų maistą, pavyzdžiui, 🥗 Salotas, gruzdintas bulvytes ir pan. Man patinka žaisti maisto gaminimo žaidimus. Šis žaidimas buvo nuostabus. Žaidime mūsų šefas konkuruoja iš skirtingų virėjų, man patinka šis žaidimas.
Turiu būti nuoširdus su šiuo žaidimu, tai puikus ir protingas žaidimas. Tai verčia žmogų žinoti savo protingumo lygį kažkam ar jūsų karjeroje.